BAUSCH + LOMB ve BETA OPTİK’ten Büyük İşbirliği!

1.10.2017 Bizden Haberler
PAYLAŞ PAYLAŞ

Dünya gözlük devlerinden biri daha Türkiye optik sektöründeki yerini alıyor. Bausch + Lomb 2018 optik kreasyonunu optik piyasasında sunmaya hazırlanıyor. 


Bausch + Lomb ve Beta Optik, B + L gözlük çerçeveleri ve güneş gözlükleri dağıtım ve pazarlaması için distribütörlük anlaşması imzaladı. Bu tek ve yetkili distribütörlük anlaşması Türkiye ve birkaç Avrupa ülkesini kapsamaktadır. İlerleyen yıllarda büyümesi beklenen bu işbirlikteliğinin yurtdışı ayağının detayları lansmanlar yapıldıkça duyurulacaktır. 

1853 yılında kurulmuş ve optik çerçeve denince akla gelen birkaç markadan biri olan Bausch + Lomb, son yıllarda adını özellikle göz sağlığı ve medikal alanında duyurmaya devam ettirmiş ve son yıllardaki genişleyen iş platformu ve firmanın bu konudaki bilgi, tecrübe ve uzmanlığını göz önüne alındığında optik gözlük çerçevesi ve güneş gözlüğü sektörüne bıraktığı yerden yeniden hızlı bir giriş yapmaya karar vermiştir.

Türkiye gözlük camı sektörünün önemli yapıtaşlarından Beta Optik, Bausch + Lomb gözlük çerçeveleri ve güneş gözlükleri dağıtımı için sıradışı bir satış ve oazarlama yöntemi uygulamaya hazırlanıyor.

Çok yakında Bausch + Lomb Günleri’nde Beta Optik şubelerinde görüşmek üzere…